HET stripfestival van Gouda en omgeving!

Bijdrage Tsjernobylkinderen VZW

Strips op de Markt Gouda presenteerde op zondag 3 mei een speciale editie van het nieuwe Senne en Sanne album van Marc Verhaegen, getiteld 'Tsjernobyl'. Vanwege de annulering van Strips op de Markt, verkochten wij deze exclusief via onze site en Facebook pagina. Dit was een groot succes.

Met je aankoop steunde je ook het werk van Tsjernobylkinderen VZW, de organisatie die gezondheidsvakanties organiseert voor Tsjernobylkinderen.

Dankzij jullie aankoop van het album heeft Strips op de Markt een bijdrage van € 312,50 overgemaakt naar
VZW Tsjernobylkinderen.


Meer info over het album van Marc Verhaegen? Klik dan
hier.Primeur: Senne en Sanne album van Marc Verhaegen

Strips op de Markt Gouda presenteert een speciale editie van het nieuwe Senne en Sanne album van Marc Verhaegen, getiteld 'Tsjernobyl'.
Het album is in Nederland nu alleen hier verkrijgbaar in softcover (oplage: 50 stuks, € 14,95) en hardcover (oplage 25 stuks, €34,95), genummerd en voorzin van Strips Op de Markt festivalsticker en stempel.

Update: hardcover edite
UITVERKOCHT!


Bestellen kan via onze Facebook pagina, klik hier. Geen Facebook? Klik dan hier.


Zeker geen makkelijk, maar wel een belangrijk onderwerp; de Belgische organisatie Tsjernobylkinderen vzw, wil o.a. met dit album onze samenleving bewust maken van de gevolgen van een nucleaire ramp.
Met je aankoop steun je ook het werk van Tsjernobylkinderen vzw, de organisatie die gezondheidsvakanties organiseert voor Tsjernobylkinderen.
Klik op de albumcover voor meer info.


Senne en Sanne cover

Nederlandse albumprimeur!

Wij waren er al helemaal klaar voor: de 14e editie van Strips op de Markt Gouda, aanstaande zondag 3 mei. Zoals bekend, gaat het evenement helaas niet door. Een van de prachtige albumprimeurs die we hadden gepland, willen we je echter niet onthouden.

Kijk aanstaande zondag op onze Facebookpagina, want om 10.00 uur maken we 'm officieel bekend en kun je een exclusieve, genummerde SodM-editie bestellen. Wees er wel snel bij, want op=op!
Benieuwd? Een tipje van de sluier laten we je zien in deze video!


Senne_&_Sanne
Screenshot uit de YouTube video.

De website van Strips op de Markt maakt gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben wij uw toestemming nodig. Klik op akkoord om door te gaan.