HET stripfestival van Gouda en omgeving!


Beste standhouder,

Via deze pagina nodigen we je uit om deel te nemen aan de 15e editie van ‘Strips op de Markt’, het Goudse stripevenement dat op
zondag 7 mei 2023 van 10.00 tot 17.00 uur zal plaatsvinden. Ruim 80 kramen op de Markt in Gouda en een gevarieerd programma eromheen zorgen voor veel publiciteit, bezoekers en tevreden kraamhouders. Mogelijk ben je al eerder deelnemer geweest; we nodigen je dan van harte uit opnieuw deel te nemen. Heb je nog geen ervaring met onze stripmarkt; probeer het dan eens uit.


Wat bieden we je?

Een plaats op ‘Strips op de Markt’, een stripbeurs in een sfeervolle omgeving op een klassieke locatie, de Goudse Markt. De voordelen die we je daarbij aanbieden:

  • Ruimte om de auto achter de kraam te plaatsen.
  • Ruime en overdekte kramen.
  • Een datum waarop het in Gouda ook koopzondag is.
  • Een schappelijke kraamprijs.
  • Een aantrekkelijk programma. (voor de bezoeker)
  • Volop media-aandacht via flyers en posters op beurzen, kranten, gespecialiseerde stripmedia, (op papier en via internet) en social media.

Download het inschrijfformulier hier of klik op het PDF icoon hieronder.


Download pdf formaat


Voor opmerkingen of aanvullende informatie kun je op twee manieren contact met ons opnemen:Onze website www.stripsopdemarkt.com zal regelmatig worden bijgewerkt en alle programmaonderdelen en nieuwtjes zullen daar een plaatsje krijgen.


We hopen dat we op je mogen rekenen!Met vriendelijke groet,

Christien Luk
Namens de organisatie Strips op de MarktStrips op de Markt verwerkt de opgegeven persoonsgegevens puur voor de uitvoering van de kraamverhuur en deelnemende tekenaars. Wij geven uw persoonsgegevens niet door aan andere partijen zonder uw toestemming of wettelijke verplichting.

De website van Strips op de Markt maakt gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben wij uw toestemming nodig. Klik op akkoord om door te gaan.