HET stripfestival van Gouda en omgeving!

Routebeschrijving naar Strips op de Markt: Vanuit drie richtingen Den Haag, Rotterdam en Utrecht is de route beschreven:

Vanuit Utrecht:
Neem de A12 richting Den Haag en Rotterdam. Ongeveer 31 km. (Let op de trajectcontrole tussen Utrecht en Woerden.) Op de A12 blijft u de richting Den Haag en Rotterdam volgen tot aan afslag 11, Gouda / Boskoop, N207. Na de afslag neemt u de stoplichten linksaf richting Gouda. De volgende verkeerslichten rechtdoor. Volg vanaf hier de beschrijving In Gouda aangekomen.

Vanuit Den Haag: Neem de A12 richting Utrecht. Ongeveer 28 km. Blijf de A12 volgen totdat u onder het aquaduct door komt. Neem onder het aquaduct direct de meest rechtse baan en neem afslag 11, Gouda / Boskoop, N207. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg vanaf hier de beschrijving In Gouda aangekomen.

Vanuit Rotterdam:
Neem de A20 richting Utrecht. Voor ongeveer 15 km. Blijf de A20 volgen tot en met knooppunt met A12 en u onder het aquaduct door komt. Neem onder het aquaduct direct de meest rechtse baan en neem afslag 11, Gouda / Boskoop, N207. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg vanaf hier de beschrijving In Gouda aangekomen.

In Gouda aangekomen: Kunt u het beste Centrum aanhouden en de borden volgen naar de parkeerplaatsen Klein Amerika of Schouwburgplein.

De website van Strips op de Markt maakt gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben wij uw toestemming nodig. Klik op akkoord om door te gaan.